Over ons

Drukkerij Meinema te EnschedeWelkom in de kleurrijke wereld van Drukkerij Jan Meinema. Een no-nonsense drukkerij waar nog gewerkt wordt met liefde voor het vak en waar we pas tevreden zijn als u dat bent. Wij leveren een ruim assortiment familie-, handels- en reclamedrukwerk aan zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Dit betekent dat u bij ons uitstekend terecht kunt voor het drukken van uitnodigingen, trouw- en geboortekaarten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in handelsdrukwerk zoals brief-, en factuurpapier, enveloppen in allerlei soorten en maten, with compliments cards en visitekaartjes. Daarnaast produceren wij reclamedrukwerk als flyers, leaflets, folders en brochures. Ook hebben wij een webshop www.kaartcollectie.nl waarop u de complete collectie trouwkaarten, geboortekaarten en gelegenheidskaarten kunt bestellen.


Wij helpen u van a tot z.
Wij drukken niet alleen, wij helpen u verder; van voorbereiding tot definitieve afwerking geven wij creatief en digitaal vorm aan uw wensen. Natuurlijk in elke kleur die u wenst! Bekijk hier ons recent werk!

mvo bij drukkerij meinemaMVO & KVGO

Met onze 68 zonnepanelen produceren wij het merendeel van onze energieopbrengst uit zonlicht. Voor de verwarming en koeling maken wij gebruik van een warmtepompinstallatie. Ook dit is de meest duurzame techniek voor klimaatbeheersing. Daarnaast maken wij gebruik van een elektrische auto zodat we ons drukwerk ook zo milieuvriendelijk afleveren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn we ruim 30 jaar lid van het Koninklijk Verbond Grafische Ondernemingen, KVGO, en bieden we een erkend beroepsonderwijs leerbedrijf traject aan.

Technieken

Wij beschikken over boekdruk-, offset- en digitale druktechniek. Ook bezitten wij als 1 van de weinige drukkerijen een couverteermachine voor het couverteren van drukwerk.